Tilbud

Skønlitteratur SAXO Moderne skønlitteratur | A Court of Silver Flames

DKK 253.13 DKK 94.50

"A Court of Silver Flames” er en spin-off til Sarah J. Maas’ fantasyserie ”A Court of Thorns and Roses”-serie om jægeren Feyre.   I "A Court of Silver Flames” møder vi Feyres ilt…

På lager

Beskrivelse

"A Court of Silver Flames” er en spin-off til Sarah J. Maas’ fantasyserie ”A Court of Thorns and Roses”-serie om jægeren Feyre.
 
I "A Court of Silver Flames” møder vi Feyres iltre søster Nesta. Nesta Archeron har altid været en anelse vanskelig; meget stolt, stort temperament, og ikke den hurtigste til at tilgive folk. Siden krigen, da hun blev High Fae mod sin vilje, har hun kæmpet bravt for at glemme krigens rædsler, og de ting, hun blev udsat for, mens hun har prøvet at finde sin plads i Night Court. Her har hun følgeskab af den sårede kriger Cassian, der kan få hende op i det røde felt som ingen andre, og som tilsyneladende altid befinder sig hvor Nesta er. Men vrede er ikke den eneste følelse, Cassian får Nesta til at føle. Da de er tvunget til at træne sammen til kamptræning, bliver gnisterne til en flamme. Da uroligheder og krig igen lurer i horisonten, er de tvunget til at se deres indre dæmoner i øjnene, hvis de vil gøre sig nogen forhåbninger om at slå fjenden. Men den største risiko, de to unge mennesker kommer til at løbe, vil være når de søger accept i hinandens arme.  
 
"A Court of Silver Flames” er Sarah J. Maas’ nyeste bog i ”A Court of Thorns and Roses”-serien. Sarah J. Maas’ står bag mere end tyve bøger i fantasygenren, som hun har vundet adskillige priser for.  

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skønlitteratur SAXO Moderne skønlitteratur | A Court of Silver Flames”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: