Tilbud

Skønlitteratur SAXO Fantasy & science fiction | Legender fra Odysïa – griskernes hemmelighed

DKK 253.13 DKK 162.00

Formålet med ”Legender fraOdysïa-griskerneshemmelighed” har for forfatteren Rasmus Kolbe fra starten været at motivere børn og unge til at tegne mere og blive mere fantasifulde.I ”Legender fraOdysïa-griskerneshe…

På lager

Beskrivelse

Formålet med ”Legender fraOdysïa-griskerneshemmelighed” har for forfatteren Rasmus Kolbe fra starten været at motivere børn og unge til at tegne mere og blive mere fantasifulde.I ”Legender fraOdysïa-griskerneshemmelighed” finder vi landetOdysïa, gemt bag fjerne spiraltåger. Bogen fremtryller et magisk univers og hjem for et virvar af mægtige, magiske og mystiske væsner. Ét af dem hedder York, og han er nok den mest uheldige knægt af dem alle sammen; i heleOdysïa.York bringer alle i fare, da han ved et uheld slipper et altædende monster løs i sin landsbyog slukkerdenlivsgivendeS0L. Forvist af sin klan må York flygte dybt, dybt ind i den mægtige skov,Djånglen, hvor han møder bæster med finurlig trylle-pels og selvlysende kroppe,Kantaralfer, hvis hud er dækket af svampevækst og en sær pige, med dødeligt magiske kræfter.Dette bliver starten på en farefuld rejse imod S0L’en og sandheden om en ældgammel hemmelighed gemt i hjertet afOdysïa.Bogen er skrevet af Rasmus Kolbe, aka Lakserytteren på sociale medier, og er en interaktiv roman, der skrives sammen med forfatterens følgere på sociale medier. Følgerne deltager gennem tegneopgaver, workshops, videoer og kommentarer direkte over sociale medier og er på denne måde helt tæt på skabelsen af bogen. Formålet er at motivere børn og unge til at tegne mere og blive mere fantasifulde.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skønlitteratur SAXO Fantasy & science fiction | Legender fra Odysïa – griskernes hemmelighed”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: