Tilbud

Skønlitteratur SAXO Fantasy & science fiction | Dune

DKK 243.00 DKK 155.25

"Dune" er Frank Herberts episke sci-fi klassikker om den barske ørkenplanet Arrakis, og et  særligt stof, som hele galaksen slås om. Paul Atreides er arving til tronen og mag…

På lager

Varenummer: FPT66/G6045 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

"Dune" er Frank Herberts episke sci-fi klassikker om den barske ørkenplanet Arrakis, og et  særligt stof, som hele galaksen slås om.
Paul Atreides er arving til tronen og magten over Arrakis. En helt central planet i galaksen, da det kun er her stoffet melange kan findes. Et stof som er livsforlængende og et centralt element ved interstellare rejser. Men da Huset Atreides tildeles magten af Kejseren opstår et livsfarligt spil om herredømmet, hvor fjenderne lurer overalt. Da tronen angribes, må Paul søge tilflugt i ørkenen og her reddes han af planetens oprindelige beborere, frimenerene. Han bliver deres leder, og tager kampen op imod de tyranniske magthavere.
"Dune" er en af science fictions allerstørste og mest betydningsfulde hovedværker, og har inspireret storslåede fortællinger som Star Wars, Hunger Games og Game of Thrones. Frank Herbert skildrer et fascinerende univers, hvor stormagterne slås om afgørende naturressourcer i en verden af mystik og korrupte magtkampe. "Dune" filmatiseres i 2020 af Denis Villeneuve med store stjerner som Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård og Javier Bardem!
 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skønlitteratur SAXO Fantasy & science fiction | Dune”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: