Tilbud

Skønlitteratur SAXO Biografier | Peril

DKK 226.80 DKK 87.75

"Peril" er Bob Woodward og Robert Costas skarpe og afslørerende beretning om den skelsættende overgangsperi…

På lager

Varenummer: FPT66/G6159 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

"Peril" er Bob Woodward og Robert Costas skarpe og afslørerende beretning om den skelsættende overgangsperiode fra præsident Trump til præsident Biden.
Stormen på Capitol Hill den 6. januar 2021 var et lysende eksempel på, hvordan overgangen fra præsident Trump til præsident Biden var en af de farligste perioder i amerikansk historie. Men som Bob Woodward og Robert Costa kan afsløre for første gang, var det meget mere end en bare en national krise. Fra allerhøjeste niveau i det amerikanske militær blev Trump forhindret i at begynde en krig. Til bogen har Woodward og Costa interviewet mere end 200 mennesker fra krisens epicenter, og kan derfor give et tryllebindende og definitivt portræt af en nation på kanten af kollaps. Vi kommer dybt ind i Trumps og Bidens magtcenter med levende øjenvidnebeskrivelser og aldrig før offentliggjort kildemateriale, som afslører, hvad der virkelig er hændt. Bogen giver også det første indblik i Bidens præsidentperiode, og afslører baggrundene for den kontroversielle beslutning om at forlade Afghanistan samt en beretning om hans håndtering af pandemien, det splittede amerikanske folk og oprydningen efter Trumps ødelæggelser.
"Peril" er en essentiel fortælling for at forstå en af amerikansk histories mest afgørende og forandrende perioder og skift mellem to præsidenter.
 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skønlitteratur SAXO Biografier | Peril”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: