Tilbud

Skønlitteratur SAXO Biografier | At lede sygepleje – sygeplejerskens virksomhedsområde

DKK 226.80 DKK 135.00

"At lede sygepleje – sygeplejerskens virksomhedsområde" af Dorte Samson Eldrup og Tine Glasscock er en ny og revideret udgave af bogen, bl.a. med tilføjelser om klinisk l…

På lager

Varenummer: FPT66/G5981 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

"At lede sygepleje – sygeplejerskens virksomhedsområde" af Dorte Samson Eldrup og Tine Glasscock er en ny og revideret udgave af bogen, bl.a. med tilføjelser om klinisk lederskab som en væsentlig kompetence indenfor sygeplejerskens fagområde.
 
I "At lede sygepleje – sygeplejerskens virksomhedsområde" får læseren en introduktion til den ledelse, der ligger i selve sygeplejen, og som er en stor del af alle sygeplejerskers opgave. Pakkeforløb, akkreditering og patientsikkerhed er blevet en fast del af de fleste sygeplejerskers hverdag, hvilket stiller stadig større krav til det i forvejen pressede hospitalsvæsen og sygeplejerskerne, der løber hurtigere end nogensinde før. Hvert kapitel starter med en case, der tager udgangspunkt i nogle af de organisatoriske udfordringer, de studerende kan møde undervejs i deres uddannelsesforløb. Den virkelighedsnære teori og de konkrete eksempler, som Dorte Samson Eldrup og Tine Glasscock benytter i "At lede sygepleje – sygeplejerskens virksomhedsområde" ruster den studerende til at møde mange forskellige slags patienter i både den primære og sekundære sundhedstjeneste.
Dorte Samson Eldrup og Tine Glasscock er begge uddannet sygeplejersker og underviser i dag på sygeplejerskeuddannelsen i hhv. København og Århus.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skønlitteratur SAXO Biografier | At lede sygepleje – sygeplejerskens virksomhedsområde”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: