Tilbud

Faglitteratur SAXO Rejser & ferier | Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2022

DKK 248.40 DKK 101.25

"Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2022" er skrevet af Københavns Universitet. I mere end 530 år – faktisk siden 1479 – har Københavns Universitet været p&a…

På lager

Varenummer: FPT66/G6264 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

"Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2022" er skrevet af Københavns Universitet. I mere end 530 år – faktisk siden 1479 – har Københavns Universitet været pålagt at udgive en årlig almanak. Almanakken anses faktisk for at være den ældste udgivelse i Danmark, der fortsat udgives én gang årligt. 
"Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2022" indeholder alle standard oplysninger, almanakken har tradition for at indeholde, herunder information om astronomi og stjernekort, solformørkelser, vægt og mål, flag- og morsetegn, jagttabel, møntsystemer, kongehuset, farvandsafmærkninger og højvandstabel – for bare at nævne et udpluk. Dertil kommer en kalender i en sådan detaljegrad, at den formentlig er den mest præcise kalender produceret i Danmark. Kalenderen fra Københavns Universitet indeholder selvfølgelig dagenes navne, men også tider for solop- og nedgang. Derudover deklination, månedernes middeltemperaturer og og månefaser. 
Slutteligt indeholder “Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2022” en masse materiale fra det forgangne år; herunder artikler og forskningsprojekter produceret af Københavns Universitet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Rejser & ferier | Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2022”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: