Tilbud

Faglitteratur SAXO Rejser & ferier | Epic Hikes of Europe (HB), Lonely Planet (1st ed. May 21)

DKK 400.95 DKK 175.50

Tag med Lonely Planet på eventyr i “Epic Hikes of Europe” og udforsk nye vandreruter i smukke afkroge af Europa. I "Epic Hikes…

På lager

Varenummer: FPT66/G6414 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Tag med Lonely Planet på eventyr i “Epic Hikes of Europe” og udforsk nye vandreruter i smukke afkroge af Europa.
I "Epic Hikes of Europe" guider Lonely Planet dig til 50 af Europas smukkeste og sjoveste vandreture. Du kan opleve alt fra solbeskinnede egne af Sydeuropa, som Italien, Grækenland, Portugal og Spanien, til Nordeuropas kulturelle og historiske højborge i lande som Frankrig, Tyskland, Belgien, England og de skandinaviske lande. Der er oplevelser for enhver smag på ruterne, hvor du kan udforske alt fra Irlands Dingle Way, The Malt Whisky Trail og slagmarker i Belgien, til den pittoreske Sentiero degli Dei på Italiens Amalfikyst. Vandreturene er rangeret efter sværhedsgrad, og undervejs i bogen får du gode råd, så du kan følge i forfatterens fodspor. Vandreruterne er skrevet af engagerede forfattere, der selv har gennemført ruten og som gerne vil inspirere andre til at opleve området på samme måde, som de gjorde.
“Epic Hikes of Europe” er en del af Lonely Planets ‘Epic series’, der guider dig til de fedeste cykelture, vandreture, køreture og løbeture rundtomkring i verden.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Rejser & ferier | Epic Hikes of Europe (HB), Lonely Planet (1st ed. May 21)”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: