Tilbud

Faglitteratur SAXO Rejser & ferier | Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter

DKK 237.60 DKK 141.75

"Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter" af Gundhild Riske er det seneste skud på ‘Turen går til’-stammen fra Politikens Forlag.I "Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreru…

På lager

Varenummer: FPT66/G6250 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

"Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter" af Gundhild Riske er det seneste skud på ‘Turen går til’-stammen fra Politikens Forlag.I "Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter”, der er udarbejdet i samarbejde med Naturstyrelsen, guider Gunhild Riske dig til 29 vidunderlige vandreture i Danmarks smukke natur. Ruternes grundige afmærkning og lettilgængelige placeringer gør det nemt at kaste sig ud i et vandreeventyr, selvom du aldrig har vandret eller navigeret før.De forskellige ruter er valgt på baggrund af flere kriterier, lige fra skønhedsværdi til den geografiske placering, og der er derfor rig mulighed for at opleve mange forskellige slags landskaber og dyreliv. Bogen indeholder desuden smukke og interessante beskrivelser og fotos af de mange forskellige dyr og naturfænomener, man kan støde på undervejs på ruterne.Vandreruterne i "Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter" går både gennem skov, bakker, marsk og strand, og distancerne spænder fra 5-13 kilometer, der ofte kan deles op, så både store som små kan deltage. Ruterne starter og slutter samme sted, så det er nemt at ankomme i bil, bus, tog eller på cykel, og så vende tilbage til samme sted, når turen er slut.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Rejser & ferier | Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: