Tilbud

Faglitteratur SAXO Økonomi & finans | Det første år

DKK 311.85 DKK 141.75

I juni 2019 trådte Mette Frederiksen ind i Statsministeriet med en ambition om ikke at lade sin regering styre af udefra kommende be…

På lager

Varenummer: FPT66/G6345 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

I juni 2019 trådte Mette Frederiksen ind i Statsministeriet med en ambition om ikke at lade sin regering styre af udefra kommende begivenheder.
Otte måneder senere var det præcist, hvad der skete. Corona ramte Danmark, og Mette Frederiksen måtte lægge alle sine planer i skuffen. På et historisk pressemøde 11. marts 2020 lukkede hun landet ned, og derfra var alt ændret.
Under hele det dramatiske forløb havde forfatteren Anne Sofie Kragh eksklusiv adgang til statsministeren og hendes nære stab i Statsministeriet og fulgte på tætteste hold, hvordan beslutninger blev taget på rekordtid, og hvordan begivenheder satte sig varige spor i de personer, der var involveret.
Relationer blev sat på spidsen – enkelte af dem viste sig at blive helt afgørende for, at statsministeren kunne lede landet igennem krisen. Andre blev til forhindringer.
Det første år beskriver, hvordan en statsminister blev til, tog magten på sig og blev hyldet for det ­– indtil de første kritiske røster begyndte at lyde op til genåbningen af landet. 
Anne Sofie Kragh har talt med en lang række kilder, herunder statsministeren selv, hendes nærmeste medarbejdere i Statsministeriet, politiske med- og modspillere og andre centrale aktører, for at skabe et nuanceret og helt unikt portræt af Mette Frederiksen som politiker, menneske og statsleder.En dokumentarisk fortælling, der bringer læseren helt ind i Statsministeriet og eksklusivt følger Mette Frederiksen i hendes første år som statsminister. Et år, der ændrede sig brat, da hun efter kun otte måneder på posten skulle styre landet gennem første bølge af den største krise siden Anden Verdenskrig. Gennem interviews med hende selv, hendes nærmeste medarbejdere og politiske med- og modspillere tegnes et unikt portræt af Mette Frederiksen som politiker, menneske og statsleder.Fil størrelse: 4672 KB

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Økonomi & finans | Det første år”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: