Tilbud

Faglitteratur SAXO Mad & drikke | Vinterkogebog

DKK 405.00 DKK 162.00

HVERDAGSMAD * SIMRERETTER * JULEMAD * GÆSTEMIDDAGE * DESSERTER * KAGER * DRINKS   I VINTERKOGEBOG deler Timm Vladimir ud af sine bedste opskrifter til årets kolde måneder. Hurtige retter til familien på travl…

På lager

Varenummer: FPT66/G6233 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

HVERDAGSMAD * SIMRERETTER * JULEMAD * GÆSTEMIDDAGE * DESSERTER * KAGER * DRINKS  
I VINTERKOGEBOG deler Timm Vladimir ud af sine bedste opskrifter til årets kolde måneder. Hurtige retter til familien på travle hverdage og langsomme simreretter, der går til det meste og passer sig selv.
Du får serveret genkendelige retter med et tvist til hele familien, traditionelle og nye bud på mad til festlige lejligheder som jul og nytår samt en lang række forslag til syltesager, bagværk, desserter og til drinks og drikke, der hører vinteren til. Timm Vladimir hylder sanserne og årstiden med retter, hvoraf mange har en helt særlig plads i hans gastronomiske familiehistorie.
Med over 140 opskrifter er VINTERKOGEBOG den ultimative allround kogebog til dig, der elsker lækker mad til alle lejligheder, både når det skal gå stærkt, når der er tid til at hygge med familien i køkkenet, og når der ventes gæster.    
TIMM VLADIMIR er madskoleindehaver og tv-vært. Gennem 25 år har han været vært på forskellige tv-programmer og award-shows og lagt stemme til flere animationsfilm. Efter at have vundet Masterchef Danmark i 2011 begyndte han en karriere som kok og etablerede madskolen Timm Vladimirs Køkken – og i 2013 udgav han kogebogen Køkken. Timm har været vært for Den store bagedyst på DR siden 2014.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Mad & drikke | Vinterkogebog”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: