Tilbud

Faglitteratur SAXO Mad & drikke | Meyers grønne proteiner

DKK 445.50 DKK 216.00

I "Meyers grønne proteiner" deler Meyers Madhus en række grønne, klimavenlige og læk…

På lager

Varenummer: FPT66/G6248 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

I "Meyers grønne proteiner" deler Meyers Madhus en række grønne, klimavenlige og lækre hverdagsopskrifter med bedste råvarer til hver sæson samt masser af mættende proteiner. 
 
 
"Meyers grønne proteiner" er en kogebog fyldt med opskrifter for alle som ønsker at tilberede sunde, grønne og mættende vegetariske retter, som er gode for både sjæl, krop og klima. 
 
Det står snart klart for enhver, at vi bliver nødt til at omlægge vores traditionelle madvaner og spise mere grønt og mindre rødt kød for at redde jordens klima. Men hvor skal vi få vores nærende og mættende proteiner fra, hvis vi ikke må spise kød? Det giver "Meyers grønne proteiner" et velsmagende og velnæret bud på – de mættende, nærende og lækre proteiner findes heldigvis i planteriget i en lang række forskellige råvarer, som er utroligt rige på proteiner, og som smager fantastisk. I kogebogen "Meyers grønne proteiner" får du 120 opskrifter med masser af grønne proteiner fra blandt andet svampe, bønner, linser, kikærter, korn og som selvfølgelig har den gode smag som udgangspunkt. 
 
Meyers Madhus har til bogen samlet inspiration fra verdens bedste køkkener i Brasilien, Indien, Italien, Marokko, Mexico og Spanien, hvor de grønne proteiner er en essentiel del af madkulturen. 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Mad & drikke | Meyers grønne proteiner”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: