Tilbud

Faglitteratur SAXO Mad & drikke | Heroes’ Feast (Dungeons and Dragons)

DKK 248.40 DKK 148.50

"Heroes' Feast Dungeons and Dragons Cookbook" er en kogebog til alle Dungeons & Dragons-fans, skrevet af Jon Peterson, Michael Witwer og Kyle Newman. "Heroes' Feast Dungeons and Dragons Cookbook" indeholde…

På lager

Varenummer: FPT66/G6378 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

"Heroes' Feast Dungeons and Dragons Cookbook" er en kogebog til alle Dungeons & Dragons-fans, skrevet af Jon Peterson, Michael Witwer og Kyle Newman.
"Heroes' Feast Dungeons and Dragons Cookbook" indeholder firs opskrifter inspireret af den magiske verden i spillet Dungeons & Dragons. Fra Jon Peterson, Michael Witwer og Kyle Newman, der er eksperterne bag bogen “Dungeons & Dragons Art & Arcana” kommer her en kogebog, der inspirerer fantasy-elskere til at komme endnu tættere på deres favoritkarakterer gennem deres unikke køkkener og spisevaner. Med "Heroes' Feast Dungeons and Dragons Cookbook" er du i stand til at lave et festmåltid, der er en konge værdig. Alle firs opskrifter, der er udviklet af en professionel kok, er lækre, nemme at tilberede og består af ingredienser, der er lettilgængelige.
"Heroes' Feast Dungeons and Dragons Cookbook" indeholder opskrifter på alt fra snacks, såsom Bytopian Sheperd’s Bread, Iron Ration og Hogs in Bedrolls, såvel som hovedretter der indeholder kød, fisk eller er vegetariske. Bogen indeholder også desserter og cocktails, som Heartlands Roseapple & Blackberry Pie og Chultan Zombie, der kan stille enhver slags sukkertrang, der måtte opstå.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Mad & drikke | Heroes’ Feast (Dungeons and Dragons)”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: