Tilbud

Faglitteratur SAXO Erhverv & ledelse | Principles

DKK 282.15 DKK 141.75

Den verdenskendte og enormt succesfulde iværksætter og investor; Ray Dalio, deler i bogen; ”Principles – Life and Work”, sine lidt ukonventionelle principper, som han har udviklet, raffineret, og brugt over de …

På lager

Beskrivelse

Den verdenskendte og enormt succesfulde iværksætter og investor; Ray Dalio, deler i bogen; ”Principles – Life and Work”, sine lidt ukonventionelle principper, som han har udviklet, raffineret, og brugt over de sidste fyrre år. Principper har han brugt til at opnå unikke resultater, både i sit arbejdsliv og sit privatliv. Desuden kan principperne i ”Princples – Life and Work”, tilpasses til enhver person eller organisation, og hjælpe dem med at opnå deres mål.
I 1975 grundlagde Ray Dalio sit investeringsfirma; ”Brigdewater Associates”, det blev skabt fra hans lejlighed i New York. Ifølge Fortune Magazine, så er netop ”Bridgewater Associates” den investeringsfond, der i den amerikanske historie har lavet flest penge til sine klienter. Derudover, har firmaet vokset sig så stort, at det i dag er USA’s femte vigtigste private firma. Ray Dario er også blevet tilføjet på Time Magazine’s liste over det 100 mest indflydelsesrige personer i verden.  Hans principper bygger på ideen om, at magt opnås på baggrund af ens evner i en stræben efter meningsfuldt arbejde og meningsfulde forhold gennem radikal gennemsigtighed. Dette er netop, hvad der har givet den ellers meget ordinære Ray Dario hans store succes. 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Erhverv & ledelse | Principles”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: