Tilbud

Faglitteratur SAXO Erhverv & ledelse | Extreme Ownership

DKK 192.38 DKK 121.50

I "Extreme Ownership" fortæller de to forhenværende elitesoldater Jocko Willink og Leif Babin om, hvordan m…

På lager

Beskrivelse

I "Extreme Ownership" fortæller de to forhenværende elitesoldater Jocko Willink og Leif Babin om, hvordan man overfører effektivt lederskab på krigsmarken succesfuldt til erhvervslivet og i det private.
 
Krig er det mest intense og dynamiske miljø man kan forestille sig, og her de mest hårdføre lederskabsevner kan udvikles. Jocko Willink og Leif Babin har som ledere af elitesoldater i U.S Navy SEAL under de farligste krigsmissioner i Irak indgående indblik i den menneskelige psyke og et effektivt lederskab. Deres viden er dog ikke kun anvendelig i krigszoner. Efter deres bemærkelsesværdige karriere i U.S Navy SEALS har bogens forfattere trænet et utal af ledere i virksomheder, institutioner og organisationer verden over med udgangspunkt i deres erfaring fra ledelse af elitesoldater under et umenneskeligt pres og deres militære dyder og principper.
 
"Extreme Ownership" tog verden med storm med sit nyskabende perspektiv på ledelse, og er i dag pensum på flere lederuddannelser verden over. Det er et tankevækkende og innovativt perspektiv på, hvordan Navy Seals stærke mindset og effektive principper kan overføres til ledelse i enhver virksomhed og organisation.
 
Dette er en opdaterede udgave af "Extreme Ownership" med nyt forord og en Q&A sektion.
 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Erhverv & ledelse | Extreme Ownership”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: