Tilbud

Faglitteratur SAXO Andre fagbøger | Store nordiske krig

DKK 653.40 DKK 290.25

Dan H. Andersens fortæller i det illustrerede tobindsværk "Store nordiske krig" om den afgørende Store nordiske krig, som forandrede  Europas historie.   Den store nordiske krig (1700-1721) fik kolossal betydning…

På lager

Varenummer: FPT66/G6368 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Dan H. Andersens fortæller i det illustrerede tobindsværk "Store nordiske krig" om den afgørende Store nordiske krig, som forandrede  Europas historie.
 
Den store nordiske krig (1700-1721) fik kolossal betydning for magtbalancen i hele Europa. Stormagten Sverige blev alvorligt svækket og reduceret betragteligt, Rusland blev den største magtfaktor i Nordeuropa ved sin besættelse af Østersøens kyster, Preussen fik yderlige magt og Ukraine var ikke længere en selvstændig nation. Den komplekse krig inddrog store dele af Europa fra Skandinavien, Baltikum og Rusland til Tyskland, Polen, Ukraine, Storbritannien og Tyrkiet. Den store nordiske krig krævede flere hundrede tusinde ofre.
 
I "Store nordiske krig" giver Dan H. Andersen et levende og oplysende indblik i den skelsættende krig. Undervejs fortæller han om de store krigsstrategiske og diplomatiske hændelser, de afgørende søslag og krigens vigtigste historiske personligheder som Karl 12., Peter den Store, Frederik 4. og Tordenskiold, Derudover giver Dan H. Andersen også indblik i livet under krigen for de civile og menige soldater samt spændende beretninger om spionage, pestangreb, tilfangetagelser og om kvinden fra Skåne, som forklædte sig som mand, og blev kok på Tordenskiolds skibe.
 
Det imponerende tobindsværk giver et fyldigt, detaljeret og medrivende indblik i en af Europahistoriens mest afgørende krige. De to bøger er fyldt med illustrationer, kort og malerier fra perioden.
 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Faglitteratur SAXO Andre fagbøger | Store nordiske krig”
  • 100% Sikker Shopping
  • Gratis Ved Køb Over DKK 405
  • Betalingsmetoder med SSL-kryptering
  • Gratis retur inden til 20-30 dage
  • Betalingsmetoder: